Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Adıgüzel; “Cumhurbaşkanı, İmralı’dan yana konumlanmış gibi konuşuyor”
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Erdoğan’ın televizyonda yaptığı Öcalan’ın Demirtaş’tan rahatsız olduğu açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Adıgüzel; “Cumhurbaşkanı, İmralı’dan yana konumlanmış gibi konuşuyor”

Milletvekili Adıgüzel, Son günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İmralı’da bulunan terörist başı Abdullah Öcalan’ın Selahattin Demirtaş’ta karşı tavır koymasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmesiyle, Erdoğan’ın Öcalan’dan yana tavır sergileyip taraf tutmasının inanılır gibi olmadığını, aksine Cumhurbaşkanının Öcalan’ın rahatsızlığından dolayı mutlu olması gerektiğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti.

Adıgüzel açıklamasında şunları söyledi:

“Erdoğan ne diyor? Öcalan Demirtaş’ın açıklamalarından rahatsız diyor. Daha önce de Edirne İmralı’ya hesap verecek demişti. Yani Demirtaş ile Öcalan arasında Erdoğan İmralı’dan yana konumlanmış gibi konuşuyor. Bir ülkenin Cumhurbaşkanı o ülkenin terörist başının rahatsız olmasından memnun olması lazım. Ülkede zam üstüne zamla millet inim inim inliyor, insanlar işsiz, sanayide şalter kapanmış, Sayın Erdoğan bundan rahatsız olacağına Öcalan’ın rahatsız olmasından rahatsız. İnanılır gibi değil. Geçmişte de sırf oy için mektup servisi yaptılar, kırmızı bültenle aranan kardeşini TRT’ye çıkarttılar. Bunların oy için yapmayacağı yok. Yapılan, HDP kendi yanında konumlansın diye Sayın Erdoğan, Öcalan’ın Demirtaş’a ayarını ve azarını takdim ediyor. Doğru okunduğunda vatana ihanet sayılır. Milletvekili olarak ben bunu yapsam AKP kadrolarından devşirme savcılarıyla onlarca fezleke gönderirler.

Erdoğan bu açıklamalarıyla, terörist başını muhatap alıyor. Sayın Erdoğan artık iktidarda kalmak için yaptıklarıyla bir milli güvenlik sorunudur, bir beka sorunudur.”



HABER VİDEOSU





Kaynak: Adıgüzel; ?Cumhurbaşkanı, İmralı?dan yana konumlanmış gibi konuşuyor? tayyip erdoğan, siyaset, milletvekili mustafa adıgüzel, ordu, abdullah öcalan

Editör: unyevizyon.com

Bu haber 236 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI